0 0
Gepofte kappertjes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 potje Kappertjes
Flinke scheut Zonnebloem olie

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gepofte kappertjes

Leuke smaakmaker voor vele recepten.

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Gepofte kappertjes!

Gebruiken jullie wel eens kappertjes? Wij zijn er dol op en in veel gerechten voegen we het toe voor deze bijzondere iets wat zure smaak.

kappertjes zijn de bloemknoppen van de kappertjes plant. Ze worden altijd geplukt voor zonsopgang want wanneer de zon gaat schijnen gaan ze open en kun je ze niet meer in leggen in olijf olie, pekel of azijn.

Wanneer je deze groene kleine kappertjes bakt in de olie ploppen ze weer open en zijn ze een absolute leuke smaakmaker door de salade of op een sandwich.

Steps

1
Done
3 minuten

Wassen

Spoel de kappertjes met koud water.
Dit zorgt dat het erg zoute er af gaat.
Laat deze uitlekken op keukenpapier.
Verhit de zonnebloemolie en bak de kappertjes ongeveer 20 seconden.
Je zult zien dat ze heel snel open ploppen.
Schep ze eruit en laat ze uitlekken op keukenpapier.

2
Done
2 minuten

Serveren

Deze gepofte kappertjes zijn kleine smaakbommetjes.
Het krokante en beetje zure is super lekker over een salade, of op een mooie sandwich.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Panna cotta met aarbeien en pistache
previous
Panna cotta met aardbei en pistache
Super zalm sandwich
next
Super zalm sandwich
Panna cotta met aarbeien en pistache
previous
Panna cotta met aardbei en pistache
Super zalm sandwich
next
Super zalm sandwich

Add Your Comment