Ingredients
-
10 plakjes bladerdeeg
-
1 bol mozzarella
-
20 groene asperge tips
-
1x ons recept pesto
-
Een paar verse takjes oregano
-
Een paar verse takjes Peterselie
-
1 eieren
-
Naar smaak zout en peper
Directions
Groene asperges in bladerdeeg!
Mandy van Mandyenmore.nl regelt om de zoveel tijd een gave swiepswoepswap met foodies. Het idee is dat je aan een mede foodie gekoppeld wordt om iets lekker te maken van deze foodie. Wij werden dit keer gekoppeld aan Astrid van Bonapetit food! Een hele leuke vrouw met heel veel lekkere recepten.
Wij scrolde door haar website en Instagram en kwamen deze lekkere groene asperges tegen in bladerdeeg. Wij hebben er nog wat pesto (klik hier voor het recept) en mozzarella bijgevoegd en veel verse kruiden. Een super lekker en makkelijk borrelhapje!
Je kunt er nog van alles tussen stoppen zoals ham of andere groenten.
Hoe ga jij ze vullen?
Steps
1
Done
5 minuten
|
OntdooienLeg de bladerdeegplakjes neer en laat ze wat ontdooien |
2
Done
5 minuten
|
Pesto makenMaak de pesto met ons recept (link hierboven of zoek op 'pesto' op de website) en smeek de bladerdeegplakjes in. |
3
Done
5 minuten
|
VullenVul je plakjes bladerdeeg met de mozzarella en groene asperges en vouw ze dicht |
4
Done
1 minuut
|
InsmerenBreek een ei en mix dit met wat zout en peper. Smeer dit over de dichtgevouwen bladerdeegpakketjes. |
5
Done
25 minuten
|
OvenDoe ze in de oven op 160 graden voor 25 minuten. Houd ze goed in de gate. Als ze te donker worden haal je ze eruit. |