Ingredients
-
1 1x recept voor karamel
-
225 gr BoterOp kamertemperatuur
-
75 gr Poedersuiker
-
Een snufje Zout
-
1 tl Vanille extract
-
250 gr BloemGezeefde bloem
Directions
Karamel koekjes!
Karamel is iets wat menig mens lust. Ik (Mariëlla) was er vroeger nooit echt fan van maar de laatste jaren steeds meer. Dit komt vast door mijn vriend Maks. Hij is zo gek op karamel, hij kan dit wel drinken haha. Daarom heb ik deze koekjes maar weer eens gebakken. Een aantal jaar geleden heb ik deze eens gemaakt en die waren zo goed in de smaak gevallen bij mij vriendinnen dat een van hen laats om het recept vroeg. Toen bedacht ik mij dat dit recept helemaal niet is meegekomen naar de nieuwe website.. Daarom moest ik dit recept gewoon opnieuw maken!
Het is eigenlijk heel simpel. De koekjes staan zo in de oven en als je karamel een beetje onder de knie hebt dan lukt dit jou ook!
Voor de karamel kun je dit recept gebruiken.
Steps
1
Done
|
Karamel makenMaak een keer het recept voor karamel en laat wat afkoelen. |
2
Done
10 minuten
|
Deeg makenMix de boter, poedersuiker, zout en vanille extract in een kom tot dat het mooi romig is. |
3
Done
|
Verwarm de oven vooorVerwarm de oven voor op 160 graden. |
4
Done
10 minuten
|
AfkoelenLaat de koekjes even goed afkoelen voordat je er karamel op doet. Anders stroomt de karamel er af vanwege de warmte. Eetsmakelijk! |