Ingredients
-
1 pinsa kant en klaar
-
3 eetlepel ricotta kaas
-
3 eetlepel pesto basilicum
-
1 bol buffalo mozzarella
-
12 kleine tomaatjes
-
Beetje zwarte peper
-
2 eetlepel pijnboompitten
Directions
Waarom wij dol zijn op caprese pinsa? “De Queens” zijn grote fans van snel en smakelijk snacken. In de zomer gaat de barbecue en pizzaoven aan, maar tijdens de winter houden we het meestal binnenshuis. Enkele jaren geleden ontdekten we de Pinsa Romana, waarvan we het allerlekkerste lunchgerecht hebben ervaren, maar het is ook een uitstekend borrelhapje. Het gebruik van de Italiaanse driekleur met het trio van basilicum, tomaat en mozzarella is geen toeval, maar eerder geïnspireerd op de Italiaanse vlag.
Probeer ook eens onze snelle flatbread pizza bij de borrel of lunch.
Steps
1
Done
5 minuten
|
Oven voorverwarmenVerwarm de oven voor op 200 °C. |
2
Done
5 minuten
|
Pinsa |
3
Done
10 minuten
|
Oven |