Ingredients
-
Bodem
-
Wij hebben digestive koekjes van Verkade gebruikt Koekjes
-
80 gram Roomboter
-
Vulling
-
200 gram Monchou
-
250 ml Slagroom
-
110 gram Framboos
-
1 zakje Klopfix
-
2 eetlepels Citroensap
-
Topping
-
400 gram aardbeien
-
3 blaadjes gelatine
-
2 eetlepels Citroensap
Directions
Monchoutaart met aardbeien en frambozen!
Sinds wij weer de Monchoutaart ontdekt hebben, gaan we helemaal los. Tja met monchou kun je de lekkerste gebakjes maken.
We hebben al een heerlijk recept met mango, maar vandaag eentje met aardbeien en frambozen uit de tuin. We doen er geen extra suiker bij want met de koekjes bodem en de gepureerde aardbei heb je dat echt niet nodig.
Waar decoreer jij je monchoutaart het liefst mee?
Steps
1
Done
5 minuten
|
SpringvormGebruik een springvorm van 24 cm. |
2
Done
5 minuten
|
KoekjesSmelt de boter en roer dit door de verkruimelde koekjes. |
3
Done
10 minuten
|
VullingKlop de slagroom stijf met een zakje klopfix. |
4
Done
|
ToppingDoe de gelatineblaadjes in koud water en laat dit minimaal 10 minuten staan. |