0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
175 gr havermout
75 gr Pecan noten
2 eieren
100 Amandelmeel
2 spoons Kaneel
A pinch Zout
1 teaspoon Bakpoeder
3 spoons Appelstroop

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pecan repen

Pecan repen

Een gezonde middag snack!

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Sinds ik (Mariëlla) full-time werk probeer ik regelmatig te meal-preppen (is dat een woord?!) Jullie snappen wat ik bedoel: Op zondag veel koken en bakken zodat ik iets te eten heb op mijn werk de komende week. Soms zijn het gezonde koekjes, soms hele maaltijden.

Deze keer heb ik pecan noten repen gemaakt. Gezond, vullend én lekker! Ook zijn deze repen glutenvrij en heel makkelijk om te maken!

 

Steps

1
Done
15

Het beslag

Verwarm de oven voor tot 180 gradenDoe de havermout in een blender en mix tot dat het een poeder is. Snij de pecan noten fijn en voeg dit toe aan de havermout. Voeg daarna ook de amandelmeel, bakpoeder, zout en kaneel toe. Mix de eieren in een andere kom en voeg daarna rustig toe aan het andere mengel. Voeg daarna de appelstroop toe en roer goed.

2
Done
30

In de oven!

Stort het mengsel op een oven plaat met bakpapier en plet dit.
Doe het daarna in de oven voor 25 minuten. Laat het goed afkoelen en snij het dan in repen.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Gevulde aubergine
next
Valentijns koekjes
previous
Gevulde aubergine
next
Valentijns koekjes

Add Your Comment