0 0
Italiaanse Limoncello spritz

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Ongeveer 1 shot (50 ml) Limoncello
100 ml Prosecco
50 ml Bruisend water
1 schijfje Citroen
1 takje verse munt
4 ijsklontjes

Italiaanse Limoncello spritz

Een spetterde citroen cocktail

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegan
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Italiaanse limoncello spritz!

Ken je het zusje van de Aperol Spritz al?

Deze gele versie is een nieuwkomer op het terras en maakt al vele vrienden. Wij hebben deze cocktail al lang geleden gemaakt, omdat we echte citroen addicts zijn.
Waarom we deze nooit gepost hebben is een goede vraag, het is namelijk het meest gevonden recept online en dat zonder Instagram en Pinterest. We hebben hem nog maar een keer gemaakt inclusief een nieuwe foto omdat we er zelf zin in hadden.

Direct ook een reels filmpje gemaakt want zeker weten wanneer je nog twijfelt en je ziet het filmpje dan wil je het gewoon drinken.

We hebben nog meer spritzen met Aperol online . Natuurlijk de klassieke en toch wel numero uno is toch wel de Aperol Spritz

Een recente zeerste af ze  populaire post is de Aperol Spritz met verse mango. Maar vergeet onze  Koningsdag cocktail met granita niet. Deze is natuurlijk voor volgende week!

Wil je liever een alcohol vrije cocktail serveren gebruik dan citroen limonade met bruisend water en natuurlijk het citroentje en munt!

Steps

1
Done
5 minuten

De spritz maken

Doe wat ijsblokjes in het glas en schenk de limoncello erbij.
Schenk de prosecco en het bruisend water erbij in de gewenste verhoudingen.
Serveer met een schijfje citroen en takje verse munt, roer even! Salute!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gevulde artisjokken
previous
Gevulde artisjokken
Kaasballetjes
next
Pão de queijo, kaasballetjes uit Brazilië
Gevulde artisjokken
previous
Gevulde artisjokken
Kaasballetjes
next
Pão de queijo, kaasballetjes uit Brazilië

Add Your Comment