Ingredients
-
500 gram Spruitjes
-
500 gram AardappelenVastkokend
-
Klein trosje Druiven
-
150 gram Spekjes
-
Paar takjes Tijm
-
Naar smaak zout en peper
-
100 gram Pecorino kaasGeraspt
Directions
Ovenschotel met spruitjes, aardappel en druiven!
Haal jij je neus op voor spruitjes? Wij allang niet meer. Dit kleine groene powerballetje bevat een stoot aan vitamine C,B1, B2, B6 en foliumzuur. Met deze informatie krijg je een klein kind echt niet aan de spruit. Ook bij een Italiaanse man moet je met meer komen om hem te verleiden?
Nu is José haar man, niet zo van de kool, maar wanneer je er spekjes en kaas bij doet gaat ie het zeker proberen. Gelukkig is deze ovenschotel goed gekeurd, hoe lekker deze met druiven en pecorino is mag je zelf maar gaan proberen!
Wij serveerden er nog een stukje zalm bij.
Steps
1
Done
|
Aardappel en spruitjesSchil de aardappelen en maak de spruitjes schoon. |
2
Done
200 graden
|
Oven verwarmenBesprenkel je aardappelen met olijfolie zout en peper en verse tijmblaadjes. Zet deze alvast 15 minuten in de oven. |
3
Done
|
ServerenWij aten hier een mooi stukje zalm bij. |