Ingredients
-
Deeg
-
500 gram BloemIndiaas Maida mag ook
-
300 ml Warme melk
-
2 theelepel en extra voor het bakken Zonnebloem olie
-
1 eetlepel Suiker
-
halve theelepel Zout
-
Pasta
-
65 gram Bloem
-
120 ml Zonnebloem olie
Directions
Paratha brood!
In India maken ze het allerlekkerste brood, jullie kennen waarschijnlijk naanbrood en chapatis al.
De paratha is weer een ander smakelijk broodje die past bij vele lekkere gerechten en speciaal gemaakt voor de Kathi paneer.
De bereidingswijze is iets ingewikkelder vergeleken met de andere broodjes, maar wanneer je de tijd hebt super leuk om te proberen. Zoals bladerdeeg opgebouwd is uit laagjes, kun je het vergelijken hiermee.
Foto’s zijn bijgevoegd in het recept om het makkelijk te maken.
Het resultaat is een verrukkelijk fluffy en smaakvol hapje.
Steps
1
Done
4 uur
|
Deeg |
2
Done
2 minuten
|
Pasta maken |
3
Done
5 minuten
|
Balletjes maken |
4
Done
1 uur
|
Slierten snijden |
5
Done
5 minuten
|
Rollen |
6
Done
5 minuten
|
BakkenVerhit een koekenpan met wat olie. |
7
Done
|
ServerenServeer ze warm met je Kathi paneer, of een heerlijke curry. |