Ingredients
-
1 1x basis recept voor cake
-
Half potje AardbeienjamMag ook andere smaak jam
-
6 eieren Eiwit
-
100 gr Fijne kristalsuiker
Directions
Cake met jam en meringue!
Deze cake vinden wij er super leuk uit zien. Een mooi rood streepje en een fluffy dakje van meringue. Een hele sierlijke cake terwijl hij super makkelijk is! Je bakt ons basis cake recept en stopt jam in het midden. Daarna smeer je heerlijke fluffy meringue op de bovenkant. Een topper van een cake die je kunt serveren voor je gasten!
P.s. met de overgebleven eidooiers kun je bijvoorbeeld onze Creme Brulée maken!
Steps
1
Done
60 minuten
|
Cake bakkenMaak 1 keer ons basis recept voor cake. De link kun je hieroven vinden of zoek op 'basis cake' |
2
Done
5 minuten
|
VullenZorg dat de cake goed is afgekoeld. |
3
Done
10 minuten
|
MeringueDoe de eiwitten in een vetvrije kom en mix goed. Voeg langzaam het suiker toe aan de eiwitten. Wanneer de eiwitten mooi stijf zijn geworden en mooi glanzen is het klaar. Eetsmakelijk! |