Ingredients
-
1 fles Rosé
-
2 koffiekopjes Suiker
-
1 koffiekopje water
-
Handvol frambozenVers of diepvries
Directions
Frambozen Frosé
Wij verlangen naar mooi weer, lekker borrelen buiten met natuurlijk de lekkerste borrelhapjes. Naast witte wijn drinken we graag een glaasje Rosé.
Rosé is uitermate geschikt om dit in om te toveren in een Frosé. En ooohhh dit is me toch een partij lekker. Met een suikersiroop en je favoriete zomerfruit maakt je een topper van een frozen cocktail. Heel simpel om te maken en erg leuk om te serveren! Nu zijn frambozen ook nog een heel gezond dus aan de slag met deze heerlijke frambozen frosé. Je kunt natuurlijk ook gewoon bruisend water gebruiken wil je een alcohol vrij drankje.
Wij hebben vandaag frambozen gebruikt, morgen misschien aardbeien. Zin in nog meer frozen cocktails en mocktails maak eens de frozen aperol mocktail.
Steps
1
Done
10 minuten
|
Suiker siroopMeng de suiker met water en frambozen. Zet dit op zachtjes vuur en laat dit 10 minuten zacht koken. |
2
Done
2 minuten
|
RoséSchenk een fles rosé in een diepvries bak. |
3
Done
6 uur
|
VriezenZet de bak minimaal 6 uur in de vriezer. |
4
Done
2 minuten
|
ServerenServeer de Frosé in een mooi glas met een framboosje erboven op. |
5
Done
|
TipEventueel een extra shotje wodka bij de mix toevoegen voor extra smaakje. |