0 0
Frambozen Frosé

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 fles Rosé
2 koffiekopjes Suiker
1 koffiekopje Water
Handvol Frambozen Vers of diepvries

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Frambozen Frosé

De lekkerste zomer cocktail

Features:
  • Vegan
  • Vegetarisch

Ingredients

Directions

Share

Frambozen Frosé

Wij verlangen naar mooi weer, lekker borrelen buiten met natuurlijk de lekkerste borrelhapjes. Naast witte wijn drinken we graag een glaasje Rosé.

Rosé is uitermate geschikt om dit in om te toveren in een Frosé. En ooohhh dit is me toch een partij lekker. Met een suikersiroop en je favoriete zomerfruit maakt je een topper van een frozen cocktail.  Heel simpel om te maken en erg leuk om te serveren!

Wij hebben vandaag frambozen gebruikt, morgen misschien aardbeien.

Steps

1
Done
10 minuten

Suiker siroop

Meng de suiker met water en frambozen. Zet dit op zachtjes vuur en laat dit 10 minuten zacht koken.
Schenk dit door een zeefje zodat de pitjes achterblijven.

2
Done
2 minuten

Rosé

Schenk een fles rosé in een diepvries bak.
Mix dit met de frambozen suikersiroop.

3
Done
6 uur

Vriezen

Zet de bak minimaal 6 uur in de vriezer.
Wanneer je een dag van te voren in de vriezer zet, haal je de bevroren Frosé iets eerder eruit. Na 15 minuten is het iets zachter geworden.
De structuur is lekker fluffy.

4
Done
2 minuten

Serveren

Serveer de Frosé in een mooi glas met een framboosje erboven op.

5
Done

Tip

Eventueel een extra shotje wodka bij de mix toevoegen voor extra smaakje.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Vegetarische linzen pasta
previous
Italiaanse bolognese pasta van linzen
next
Ravioli met mascarpone pistache vulling
Vegetarische linzen pasta
previous
Italiaanse bolognese pasta van linzen
next
Ravioli met mascarpone pistache vulling

Add Your Comment