0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 sinaasappel bloedsinaasappelsap
100 ml Tesseire orange spritz limonade
200 ml Koud water
1 sinaasappel
Takje verse munt
Frozen Aperol mocktail

Frozen Aperol mocktail

Dit kun je onbeperkt drinken!

Ingredients

Directions

Share

Frozen Aperol mocktail!

De zomer staat voor de deur en wat wij het liefste drinken zijn frozen drankjes. Dit hebben we waarschijnlijk over gehouden toen we vroeger veel van slush puppies dronken. Wellicht ken je het wel van die vage blauw of roze gekleurde bevroren drankjes. Het liefste gingen wij voor citroen smaak en tijdens vakanties in Spanje en Italië dronken of aten Mariëlla en haar broertje dit regelmatig.

We hebben nu iets heel lekkers ontdekt. Dat is namelijk een limonadesiroop met Aperol sinaasappelsmaak. Teissere orange spritz Ook nog eens suiker vrij en dat is mooi meegenomen. We hebben geen samenwerking met dit merk maar kunnen het niet laten om toch een beetje te promoten. We hebben vers sinaasappelsap bevroren en daar deze siroop aan toegevoegd. Alles lekker even in de blender en de heerlijkste frozen Aperol mocktail is geboren. Wil je nu toch een beetje alcohol erin dan kun je deze siroop natuurlijk inwisselen voor een scheutje Aperol. Eindig met heel traditioneel traditioneel een schijfje sinaasappelsap en een blaadje munt misstaat niet. Leuk om even het filmpje te bekijken!

Wij kiezen vaker voor een mocktail omdat die alcoholische cocktail is bij ons altijd nogal hard inslaan. Na twee cocktails zijn we een beetje teut dus waarom niet een keer iets zonder alcohol. Onze aller laatste post was de limoncello icecream float. Ook hier kun je limoncello zero en Prosecco 0% toevoegen. Mariella haar populaire Crodino mocktail is een hit leuk om weer een keer te proberen.

Natuurlijk hebben we het perfecte recept voor een Aperol spritz . En vele variaties hierop zoals een Italiaanse Aperol mango spritz en de perfecte limoncello spritz. Een ding is zeker met al deze lekkere drankjes zorg je voor een verrukkelijke cocktail party. Een fijne mix van heerlijke drankjes. Kijk maar eens bij het onderdeel drankjes en cocktails, zeker weten dat jouw favoriete smaak erbij zit!

Steps

1
Done
2 minuten

Sinaasappel

Pers drie sinaasappels uit of gebruik sinaasappelsap uit het pak. Maak hier ongeveer 15 ijsklontjes van.

2
Done
5 minuten

Blender

Doe de ijsklontjes van sinaasappelsap in een blender samen met limonadesiroop en koud water. Mix 5 minuten totdat je een mooie substantie hebt.

3
Done

Serveren

Serveer met een schijfje sinaasappel en een blaadje munt.

4
Done

Tip

*Heb je geen blender hiervoor dan kun je alles samen in een bak in de vriezer zetten elk half uur met een vork erdoorheen roeren.
*Ook het merk Monini heeft een Aperol siroop te koop.
Veel supermarkten verkopen de Tesseire limonade siroop.
Wanneer deze smaak niet in het assortiment zit dan besteld Jumbo supermarkt dit altijd voor je.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Kokosmacronen met chocolade
previous
Kokosmacronen met chocolade
turnaround pizza
next
Turnaround pizza
Kokosmacronen met chocolade
previous
Kokosmacronen met chocolade
turnaround pizza
next
Turnaround pizza

Add Your Comment