0 0
Gingerbeer snowglobe mocktail

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
10 cranberrie
1 takje Rozemarijn
50 ml Water
1 blikje Gingerbeer

Gingerbeer snowglobe mocktail

Zo leuk om te serveren!

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Gingerbeer snowglobe mocktail!

Tijdens de feestdagen gaan we volop voor mooie cocktails en mocktail. Onze kerst Canberry Aperol spritz  is inmiddels een hit met als Mariëlla haar Crodino mocktail. Voor degene die niet weten wat een mocktail is, dit is een cocktail zonder alcohol..  Tja niet iedereen is dol op alcoholische drankjes. Zeker onze zwangere nicht maar ook de bob die aan tafel zit  is niet altijd happy om alleen water te drinken.  Deze gingerbeer snowglobe mocktail is ontzettend leuk om te serveren. Wij zagen dit langskomen op TikTok en moesten hiermee aan de slag.

Snowglobe

Op TikTok komt dit langs als snowglobe. Als je goed kijkt dan begrijp je misschien wel waar deze naam vandaan komt. Wellicht heb je zo mooi sneeuwballetje  bij de kerst spulletjes staan. Je weet wel  die leuke cadeautjes waarmee je mee schud en dan lijkt het alsof er sneeuw vlakjes dwarrelen. Superleuk om dit in een effect te krijgen in een glas en dan ook nog te serveren als drankje. Zag trouwens iets leuks online om zelf een snowglobe te maken!

Hoe doe je dit

We nemen een glas en vullen dit met een laagje water. Vervolgens doen we hier cranberries bij. Het leukste hiervan is de kerstboom in het midden van het glas.
Steek er een omgekeerd takje rozemarijn in en vries het glas in. Wanneer je feestje is aangebroken haal je de glaasjes uit de vriezer. Wij schenken hier Gingerbeer bij. Een alcoholische drank kan natuurlijk ook. Het is tenslotte jouw feestje!

Nog meer kerst drankjes

Inmiddels staan er talloze feestelijke drankjes online. Toets even cocktail in op de website en de keuze is reuze.Vorig jaar hadden we de verrukkelijke cranberry gin tonic cocktail. En vers van de pers de cranberry mimosa. Deze kan als cocktail en mocktail worden gedronken. De cranberry gin tonic cocktail of feestelijke gingerbeer cocktail.

Steps

1
Done

Glas

Vul het glas met een laagje water.
Bedek dit met een laagje cranberries.
Hier steek je een takje rozemarijn ongeveer in.
Zet in de vriezer.
Tijdens de party haal je het glas uit de vriezer en schenk er gingerbeer bij.

2
Done

Tip

Je kunt ook bruisend water schenken of er een cocktail mee maken.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Camembert borrelbrood
previous
Camembert borrelbrood
spaghetti pesto meatballs
next
Spaghetti pesto meatballs
Camembert borrelbrood
previous
Camembert borrelbrood
spaghetti pesto meatballs
next
Spaghetti pesto meatballs

Add Your Comment