0 0
Camembert borrelbrood

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 stokbrood
1 1 x recept rucola pesto
1 pakje Camembert
10 kleine tomaatjes
Scheutje Olijfolie

Camembert borrelbrood

Super snel aan de borrel!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

We zijn dol op borrelen, vooral met de lekkerste borrelhapjes zoals een Camembert borrelbrood!
Hoewel Kerst voorbij is, is er altijd reden om nieuwe lekkernijen te bedenken. Met het weekend voor de deur is er altijd een goede reden om te borrelen. Mariëlla heeft zelfs al vrimibo’s op donderdag of vrijdag. Je zult dit camembert borrelbrood binnenkort zeker voorbij zien komen!

Camembert borrelbrood maken.

Dit heerlijke gevulde stokbroodje recept wordt gevuld met de allerbeste ingrediënten. Vandaag kiezen we voor een sterke Franse kaas, Camembert. José geeft de voorkeur aan pittige kaas, terwijl Mariëlla de voorkeur geeft aan mildere opties zoals mozzarella. Het mooie van dit camembert borrelbrood is dat je het kunt vullen met je favoriete kaas! Probeer ook eens een caprese stokbrood met courgettepesto als culinaire snack.

Verse basilicum pesto maken.

Naast veel kaas maken we eerst een eenvoudige pesto. Een voorbeeld is onze zelfgemaakte basilicumpesto, een heerlijk en makkelijk recept. We maken regelmatig andere variaties en deze rucolapesto is onze nieuwe favoriet. Met een flinke hand rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie heb je snel een potje vol. Genoeg voor dit broodje en nog wat extra voor bijvoorbeeld onze pesto gehaktballetjes in tomatensaus.

Leer hoe snel en gemakkelijk je borrelbrood kan maken.

Je hoeft geen sterrenchef te zijn om deze borrelbrood variatie te maken. Koop een kant-en-klaar stokbroodje en snijd het met een scherp mes in. Vul elke snee met een theelepel pesto en een plakje camembert of andere kaas. Voeg tot slot een half tomaatje toe en je makkelijke borrelbrood is bijna klaar. Bekijk het filmpje om te zien hoe eenvoudig dit is.

Gebruik van oven en airfryer.

Tot slot gaat het broodje even de oven in om de kaas lekker te laten smelten. Een voorverwarmde oven werkt prima, maar dit keer gebruiken we de airfryer. Dit mini oventje werkt super snel voor deze broodsnack, en hoe sneller, hoe eerder zijn de borrelhapjes voor feestjes klaar.

Nog meer lekkere snelle borrelhapjes voor feestje.

Krokant kipnuggets met cornflakes, gebakken buratta, of een snelle flatbread pizza..

Steps

1
Done

Rucola pesto

Maak 1 x het rucola pesto recept ( zie link in verhaal)
Je kunt natuurlijk ook een basilicum pesto kant en klaar gebruiken.

2
Done

Stokbrood

Wij gebruiken een iets breder stokbroodje die al gebakken is. Je kunt ook een afbakbroodje gebruiken.
Om te vullen halveer je het hele stokbrood in tweeën.
Maak sneetjes om de centimeter in het brood met een scherp mes.
Schep tussen elke snede een beetje pesto.
Snijd klein plakjes camembert, deze maken er op tussen net als een half tomaatje
Schenk er een klein beetje olijfolie over.

3
Done

Airfry

Bak het broodje 6-8 minuten af in een airfryer op 180 °C.
Je kunt natuurlijk ook een voorverwarmde oven van 180 °C gebruiken. ( 10 minuten)

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gepofte zoete aardappel uit airfryer
previous
Gepofte zoete aardappel uit de airfryer
gingerbeer snowglobe mocktail
next
Gingerbeer snowglobe mocktail
Gepofte zoete aardappel uit airfryer
previous
Gepofte zoete aardappel uit de airfryer
gingerbeer snowglobe mocktail
next
Gingerbeer snowglobe mocktail

Add Your Comment