Ingredients
-
500 gr rundergehaktWij gebruiken vaak mager gehakt
-
50 gr paneermeel
-
1 lepel Tomaten puree
-
1 eieren
-
Een handje Peterselie
-
1 SjalotFijn gehakt
-
50 gr Parmezaanse kaas
-
Naar smaak Peper
-
Flinke scheut olijfolieZonnebloem olie mag ook
-
Naar smaak zout
-
1x het recept Tomaten saus
Directions
Italiaanse gehaktballetjes.
Italiaanse gehaktballetjes eten wij bijna wekelijks.
José maakte dit vroeger al vaak. We aten er dan altijd een bordje spaghetti bij. José verstopte dan een gehaktballetje onder Giacomo zijn pasta. Elke keer weer deed hij alsof hij verrast was met dit balletje en we lagen dan allemaal weer in een deuk van het lachen.
Tegenwoordig verstopt José de balletjes nog als grapje en wie weet doet straks Mariëlla het ook bij haar kinderen 😉
Steps
1
Done
10
|
Mengen |
2
Done
15
|
Bakken |
2 Comments Hide Comments
Wat een heerlijk recept van de Italiaanse gehaktballetjes! Heb ze al vaak gemaakt en maak iedereen altijd heel blij!
Wat ontzettend leuk om de horen Babette. Mariëlla en haar broertje zijn hier mee opgegroeid en tot nu toe vervelen ze nooit!
Groet van José