Ingredients
-
Bodem
-
200 gram havermout
-
100 gram Pepernoten
-
4 eetlepel kokos olie
-
4 eetlepel Kokosrasp
-
1 eetlepel Kaneel
-
4 eetlepel Agave siroop
-
Tussenlaag
-
500 gram Kokos yoghurt
-
2 blaadjes gelatine
-
Topping
-
250 gram Frambozenuit diepvries
-
1 blaadje gelatine
-
2 eetlepel Kokosrasp
Directions
Pepernoten bites!
Natuurlijk worden hier pepernoten gebakken dit jaar, gewoon omdat ze heerlijk zijn. Het pakjesfeest daar zijn we van afgestapt maar met kerst halen we dit weer in met een aardigheid van moeders, ook omdat deze moeder 3 december jarig is was dit de laatste jaren beetje too much.
Een lekker hapje met pepernoten moet wel kunnen in deze periode, en daarom hebben we wat snelle bites voor je. Een mooie bodem van o.a. havermout, pepernoten en kokos. Daarop een kokos yoghurt en een frisse frambozen topping. Wij denken dat Sinterklaas dit best lekker vindt.
Steps
1
Done
|
BodemWanneer je een vierkante schaal gebruikt of vorm, smeer die even in met wat olie en bekleed deze met bak papier. Ik leg 2 vellen over elkaar heen om als de plaat klaar is je het in 1x eruit kan tillen. |
2
Done
|
BodemVerwarm de oven voor op 180 graden. |
3
Done
|
TussenlaagDoe de gelatine blaadje 10 minuten in koud water. |
4
Done
|
ToppingDoe dd 2e gelatine blaadje in koud water( 10 minuten). Ontdooi de frambozen en laat ze samen met klein beetje water even koken. |
5
Done
|
ServerenTil de plaat uit de vorm en snijd in mooie blokjes. |