Ingredients
-
4 Portobello
-
250 gram Gorgonzola kaas
-
4 zon gedroogde tomaten
-
8 Olijven
-
8 Cherry tomaten
-
Paar takjes Tijm
-
50 gram rucola
Directions
Portobello op zijn Italiaans!
Wil jij een super lekker voorafje die er ook nog geweldig uitziet? Maar nog belangrijker heel simpel te maken met maar een paar ingrediënten…
Alstublieft … de gevulde portobello met Italiaanse smaken. Deze uit de kluiten gegroeide reuzen kastanje champignon is super geschikt om te vullen.
Pikante gorgonzola, zon gedroogde tomaatjes,olijven en takje tijm, smullen
Steps
1
Done
|
Oven voor verwarmenVerwarm je oven voor op 180°. |
2
Done
|
VullenSnijd het steeltje er uit. |
3
Done
|
OvenZet je schaal 25 minuten in de oven totdat je kaas gesmolten is. |
4
Done
|
ServerenServeer je portobello op een bedje van rucola. |