0 0
Portobello op zijn Italiaans

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 Portobello
250 gram Gorgonzola kaas
4 zon gedroogde tomaten
8 Olijven
8 Cherry tomaten
Paar takjes Tijm
50 gram rucola

Portobello op zijn Italiaans

Wat is ie lekker...

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Portobello op zijn Italiaans!

Wil jij een super lekker voorafje die er ook nog geweldig uitziet? Maar nog belangrijker heel simpel te maken met maar een paar ingrediënten…

Alstublieft … de gevulde portobello met Italiaanse smaken. Deze uit de kluiten gegroeide reuzen kastanje champignon is super geschikt om te vullen.
Pikante gorgonzola, zon gedroogde tomaatjes,olijven en takje tijm, smullen

Steps

1
Done

Oven voor verwarmen

Verwarm je oven voor op 180°.

2
Done

Vullen

Snijd het steeltje er uit.
Vul de portobello met gorgonzola, zon gedroogd tomaat, olijf en wat verse tijm blaadjes.
Wij hebben nog wat cherry tomaten meegebakken, in de ovenschaal.

3
Done

Oven

Zet je schaal 25 minuten in de oven totdat je kaas gesmolten is.

4
Done

Serveren

Serveer je portobello op een bedje van rucola.
Leg daar een paar geroosterde tomaatjes bij.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Koekjes met chocolade en hazelnoten
previous
Chocolade en hazelnoot koekjes
Mango kiwi ontbijttaart
next
Mango kiwi ontbijt taart
Koekjes met chocolade en hazelnoten
previous
Chocolade en hazelnoot koekjes
Mango kiwi ontbijttaart
next
Mango kiwi ontbijt taart

Add Your Comment