Ingredients
-
Bodem
-
16 Dadels
-
2 eetlepels dadelstroop
-
3 eetlepels kokos olie
-
150 gram havermout
-
3 eetlepels Lijnzaad
-
Tussenlaag
-
350 gram Griekse yoghurt
-
1 blaadje gelatine
-
Topping
-
300 gram MangoUit diepvries
-
2 blaadjes gelatine
-
1 Mangovers
-
5 Kiwi
Directions
Mango kiwi ontbijt taart!
Sinds ik (José) bijna 10 kg ben afgevallen, doe ik ook mijn best om iets gezonder te eten. Eten is voor ons foodies één van de belangrijkste dingen in ons leven , en we zijn ook ongelofelijke lekkerbekken. Ik heb gemerkt dat wanneer ik de geraffineerde suikers laat staan en iets minder borrel ik prima op gewicht kan blijven. Om aan mijn taart tax te komen, want oohh wat ben ik dol op taart, maak ik regelmatig ontbijt taartjes. Meestal kleintjes maar vandaag ga ik voor een maatje groter, zodat ik de hele week kan genieten.
Mango en kiwi…. puur genieten.
Wil je liever een ander smaakje , we hebben nog een aantal variaties op de website : bloedsinaasappel, kiwi , vers fruit en banoffee
Steps
1
Done
|
BodemMaal de ingrediënten voor de bodem in een mixer/ foodprocessor. |
2
Done
|
Kiwi laagSnijd 2,5 kiwi in plakjes en leg deze op de bodem. |
3
Done
|
YoghurtDoe een blaadje gelatine 10 minuten in koud water. |
4
Done
|
ToppingDoe 2 blaadjes gelatine in koud water. |
5
Done
|
ServerenDecoreer de taart met verse kiwi en mango |