Ingredients
-
6 a 8 Zachte taco's
-
250 gr garnalen
-
Naar smaak Chili flakes
-
1 Avocado
-
100 gr Mango
-
Tomaten salsa
-
6 kleine of 3 grote Tomaten
-
1 Sjalot
-
sap van 1 Limoen
-
Naar smaak Platte peterselie
-
Naar smaak zout en peper
Directions
Zachte taco’s met garnalen!
Ik (Mariëlla) ben de laatste tijd helemaal weg van taco’s. Dan wel die lekkere zachte mais taco’s of volkoren taco’s i.p.v die harde schelpen. Daar kun je niks mee, bij een hap valt alles uit elkaar.
Zachte taco’s zijn heerlijk wanneer je ze kort even aan bakt in de pan en dan direct vult met de heerlijkste vullingen. Dit keer heb ik gekozen voor een klassieke tomaten salsa, en mango. Je kunt er ook nog wat avocado bij doen! Ik ben daar zelf alleen niet zo weg van. De garnalen lekker kruiden en grillen en tadaa; je hebt makkelijke maar super lekkere taco’s.
Ga jij ze ook maken?
Steps
1
Done
5 minuten
|
Tomaten salsa makenHak de sjalot heel fijn en zet apart. |
2
Done
2 minuten
|
Mango en avocadoSnijd de mango in kleine stukjes en zet apart. |
3
Done
2 minuten
|
GarnalenPak de garnalen en voeg zout, peper en chiliflakes toe. Je kunt er eventueel ook wat sambal bij doen naar smaak. Wij vinden een beetje pit wel lekker in dit gerechtje. |
4
Done
5 minuten
|
AanbakkenPak een koekenpan en verwarm wat olie. Bak dan alle taco's kort aan beide kanten aan. Ze komen dan mooi tot leven. |
5
Done
3 minuten
|
Bij elkaar voegenPak de taco's en voeg de salsa, avocado, mango en garnalen toe. Je kunt er nog wat extra platte peterselie, limoen of koriander bij toevoegen. Eetsmakelijk! |