Ingredients
-
4 plakjes bladerdeegBevroren
-
Een handje Geraspte kaas
-
1 eieren
-
Paar snufjes Italiaanse kruiden
Directions
Zelfgemaakte kaasstengels!
Een kaastengel lust iedereen. Je kunt ze kant en klaar kopen bij de Appie, wat ik (Mariëlla) heel vaak heb gedaan, maar zelf maken is echt zo gedaan en nog veel lekkerder!
Je kunt het perfect serveren bij een soepje of gewoon op tafel zetten bij de borrel. Het maakt in ieder geval je maaltijd helemaal af! Ik heb deze stengels gemaakt met kaas, (duh) en Italiaanse kruiden, dat maakt de stengel helemaal af!
Ik weet zeker dat je hier ook elk kind gelukkig mee maakt. dus krijg je kinderen over de vloer met kerst, dan is dit altijd een handige topper!
Steps
1
Done
2 minuten
|
BladerdeegPak de velletjes bladerdeeg uit de vriezer. |
2
Done
2 minuten
|
Slierten makenMet een pizzasnijder kun je nu gemakkelijk lange slierten maken. Je kunt zelf weten hoe dik je deze wilt. |
3
Done
1 minuut
|
EiKluts een eitje en smeer de reepjes bladerdeeg in. |
4
Done
1 minuut
|
RollenMaak nu spiraaltjes van de reepjes door de boven en onderkant te draaien. |
5
Done
15 minuten
|
OvenLeg nu de kaasstengels in de voorverwarmde oven op 200 graden voor 15 minuten. |