Ingredients
-
1 x recept biscuit taart
-
1x recept botercreme
-
1 potje Aardbeienjam
-
Zoveel als je wilt Sprinkles
Directions
Vandaag zijn wij jarig!! CookingQueens is 2 jaar geworden en dat vieren we met deze feestelijke taart met Italiaanse meringue botercreme.?
Deze taart is gemaakt met het recept van bisuit deeg en natuurlijk het recept voor de botercreme. Daarna was het tijd om de taart te versieren en er heerlijk van te genieten!
Dat CookingQueens alweer 2 jaar bestaat kunnen wij nog bijna niet geloven. Het begon als een hobby.. recepten uitwerken voor onze vrienden en familie.
Deze hobby is volledig uit de hand gelopen met ondertussen een goed lopende website, Instagram, Facebook, Pinterest en leuke samenwerkingen. Hadden we dat ooit bedacht? Nee.. eerlijk gezegd niet maar wat zijn we er trots op!!
En omdat we jullie als trouwe volgers, lekkerbekken, recepten kokers en foodie vrienden zo dankbaar zijn hebben wij een hele leuke winactie om ons 2 jarig bestaan te vieren!
Namelijk deze fantastische CookingQueens schorten. Zo kun jij maar ook de mannelijke Kings ook koken als een echte CookingQueen!
Wil jij dit leuke schort winnen? Plaatst dan in een reactie waarom jij ons volgt voor wie jij wilt koken, en wie weet komt er straks één jouw kant op!
We geven er 2 weg en de winnaars worden op zondag 8 november bekend gemaakt.
Bedankt lieve volgers en op naar nog meer mooie jaren voor CookingQueens! ??❤️
Steps
1
Done
|
Biscuit en botercreme makenMaak een keer het recept voor de biscuit en voor de botercreme. |
2
Done
5 minuten
|
SnijdenWanneer je het biscuit hebt gemaakt en deze goed is gekoeld is kun je deze in de lengte doormidden snijden. |
3
Done
|
JamSmeer de jam op de binnenkant van de taart(en) |
4
Done
5 minuten
|
Botercreme smerenSmeer naast de jam ook een laagje botercreme op de binnenkant en doe daarna de biscuits weer op elkaar. |
5
Done
3 minuten
|
VersierenVersier de taart met sprinkles naar keuze en daarna kun je genieten van je eerste puntje! |