• Home
  • Baksels
  • Feest taart met Italiaanse meringue botercreme
0 0
Feest taart met Italiaanse meringue botercreme

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 x recept biscuit taart
1x recept botercreme
1 potje Aardbeienjam
Zoveel als je wilt Sprinkles

Feest taart met Italiaanse meringue botercreme

De lekkerste feest taart!

Features:
  • Vegetarisch

Ingredients

Directions

Share

Vandaag zijn wij jarig!! CookingQueens is 2 jaar geworden en dat vieren we met deze feestelijke taart met Italiaanse meringue botercreme.?

Deze taart is gemaakt met het recept van bisuit deeg en natuurlijk het recept voor de botercreme. Daarna was het tijd om de taart te versieren en er heerlijk van te genieten!

Dat CookingQueens alweer 2 jaar bestaat kunnen wij nog bijna niet geloven. Het begon als een hobby.. recepten uitwerken voor onze vrienden en familie.

Deze hobby is volledig uit de hand gelopen met ondertussen een goed lopende website, Instagram, Facebook, Pinterest en leuke samenwerkingen. Hadden we dat ooit bedacht? Nee.. eerlijk gezegd niet maar wat zijn we er trots op!!

En omdat we jullie als trouwe volgers, lekkerbekken, recepten kokers en foodie vrienden zo dankbaar zijn hebben wij een hele leuke winactie om ons 2 jarig bestaan te vieren!

Namelijk deze fantastische CookingQueens schorten. Zo kun jij maar ook de mannelijke Kings ook koken als een echte CookingQueen!

Wil jij dit leuke schort winnen? Plaatst dan in een reactie waarom jij ons volgt voor wie jij wilt koken, en wie weet komt er straks één jouw kant op!

We geven er 2 weg en de winnaars worden op zondag 8 november bekend gemaakt.

Bedankt lieve volgers en op naar nog meer mooie jaren voor CookingQueens! ??❤️

Steps

1
Done

Biscuit en botercreme maken

Maak een keer het recept voor de biscuit en voor de botercreme.

2
Done
5 minuten

Snijden

Wanneer je het biscuit hebt gemaakt en deze goed is gekoeld is kun je deze in de lengte doormidden snijden.

3
Done

Jam

Smeer de jam op de binnenkant van de taart(en)

4
Done
5 minuten

Botercreme smeren

Smeer naast de jam ook een laagje botercreme op de binnenkant en doe daarna de biscuits weer op elkaar.
Smeer de hele taart in met creme. Je kunt hem na een laagje ook in de koelkast stoppen en daarna nog een laagje doen als je een mooie dikke laag wilt.

5
Done
3 minuten

Versieren

Versier de taart met sprinkles naar keuze en daarna kun je genieten van je eerste puntje!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Bananenmuffins
previous
Bananenmuffins
Halloween crostata
next
Halloween Crostata
Bananenmuffins
previous
Bananenmuffins
Halloween crostata
next
Halloween Crostata

Add Your Comment