Ingredients
-
2 doosjes Kastanje champignons
-
50 gram Gorgonzola kaas
-
1 bolletje Mozzarella
-
2 Tomaat
-
Tijm, basilicum Verse Italiaanse kruiden
-
naar smaak Zwarte peperkorrels
Directions
Gevulde champignons met gorgonzola!
Wij zijn dol op gourmet en BBQ. Heerlijk een stukje vlees en vis, maar we eten vaak meer van de bijgerechten. Een verrukkelijk bijgerecht zijn de gevulde champignons. Kleine hapjes die vooral goed bij de gourmet of bakplaat kunnen.
De Queens hebben niet altijd dezelfde smaken, en vooral in kaassoorten kunnen we nogal verschillen. Waar José gaat voor sterke oude kaas gaat, is Mariëlla meer van de mildere zachte kaas. Met een gourmet avondje houden we daar natuurlijk rekening mee.
Deze kastanje champignons zijn gevuld met de Italiaanse smaken. Voor Mariëlla gevuld met mozzarella, en José met een pittige gorgonzola. Beide afgemaakt met olijf , tomaat en verse Italiaanse kruiden.
Je kunt ze lekker van te voren klaarmaken. En ook dat heb je zo gedaan.
Voor welke versie ga jij?
Steps
1
Done
3 minuten
|
Kastanje champignonsHaal uit alle champignons het steeltje en binnen kant met een lepeltje. |
2
Done
5 minuten
|
KaasSnijd de mozzarella en gorgonzola in stukjes. |
3
Done
5 minuten
|
VullenVul de helft van de champignons met mozzarella, de andere helft met gorgonzola. |