0 0
Groene shakshuka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gr Courgette spaghetti
250 gr Groene asperge tips
300 gr spinazie
2 lepels Pesto
Zoveel je wilt eieren Wij gebruiken 2
Naar smaak Chili flakes
Naar smaak Zout
Naar smaak Peper
1 Sjalot

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Groene shakshuka

Features:
  • Vegetarisch

Het groenste lunch gerechtje ooit!

  • 20
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Deze groene shakshuka zit (zoals je misschien al verwacht) boordebol groenten! Shakshuka is een ontbijt gerecht uit het Midden-Ooste. Officeel met paprika en tomaat zoals in dit recept.

Deze groene variatie is super gezond en is zo klaar! Er zit courgette, groene asperges en spinazie in. Het is allemaal afgemaakt met de lekker gegaarde eitjes met pesto en chili flakes. Jammie!

Je kunt veel variëren met shakshuka. Je kunt eigenlijk alle groenten in de pan gooien, zo maak je elke keer een lekker nieuw lunch of ontbijt gerechtje.

Je kunt dit eten met ons recept voor flatbread of gewoon een getoast broodje.

 

Steps

1
Done
5 minuten

Snijden

Hak je sjalot fijn en snij de groene asperges in stukjes.

2
Done
5 minuten

Aanbakken

Doe een beetje olie in een koekenpan en fruit je sjalot aan. Voeg daarna alle groenten toe en de zout, peper, en chili flakes.
Bak dit allemaal een paar minuutjes aan.

3
Done
5 minuten

Eitjes

Breek voorzichtig de eitjes in de pan en laat deze zeker 5 minuten stollen totdat ze gaar zijn.

4
Done
2 minuten

Serveren

Serveer met wat toast of flatbread en wat extra chili flakes en peper.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
De allerlekkerste zelfgemaakte guacamole
Ceviche van garnalen
next
Garnalen ceviche uit Lima
previous
De allerlekkerste zelfgemaakte guacamole
Ceviche van garnalen
next
Garnalen ceviche uit Lima

Add Your Comment