0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
125 gram Rijst
2 volkorenwraps
1 Broccoli
1 pot Easy Chicken Tonight Zoetzuur
1 handje Kiemen
Naar smaak Platte peterselie
Wraps met zoet-zure groenten

Wraps met zoet-zure groenten

Een van de snelste maaltijden ooit!

Features:
  • Vegetarisch

Ingredients

Directions

Share

Heb je zin in makkelijke wraps met zoet-zure groenten? Lees dan snel verder.
Zoals jullie weten, koken wij eigenlijk nooit met pakjes en zakjes. Maar toen Easy Chicken Tonight ons uitdaagde om eens een gemakkelijk én lekker gerecht te koken met hun zoet-zure saus, dachten we, waarom niet? We moeten tenslotte altijd nieuwe dingen proberen en onze horizon verbreden. We gingen daarom vol energie aan de slag met deze maaltijdsaus. Deze saus heeft een zoetzure smaak en er zit onder andere perzik en paprika in. We verwerkten de saus in een heerlijke wrap met zoet-zure groenten!

Makkelijke maaltijd

Het is een enorm makkelijke saus, want je hoeft het alleen maar op te warmen. Wij hebben de saus gebruikt in een burrito. We hebben de volkorenwrap namelijk gevuld met rijst en gestoomde broccoli met de Easy Chicken Tonight Zoetzuur. Zoals je ziet is het een vegetarisch gerecht geworden. Je zou denken bij de naam van deze saus dat het met kip gegeten moet worden, maar dat is helemaal niet noodzakelijk.

De wraps met zoet-zure groenten stonden binnen 15 minuten op tafel! Ideaal voor een drukke periode. We kunnen ons ook goed voorstellen dat studenten deze sauzen ook zullen waarderen 😉 Ga jij ook aan de slag met deze wrap met zoet-zure groenten? Of maak je liever een ander gerecht met deze maaltijdsaus?

Zoet-zure saus

Oké, laten we eens een duik nemen in de geschiedenis van zoet-zure saus. Het blijkt dat deze heerlijke saus een lange reis heeft gemaakt door verschillende culturen voordat het de smaakpapillen van velen veroverde. Het verhaal begint in het oude China, waar zoet-zure saus voor het eerst werd gemaakt als een smaakmaker voor gerechten. Oorspronkelijk gebruikten Chinese koks suiker en azijn om een evenwichtige smaak te creëren die zowel zoet als zuur was. Later verspreidde de populariteit van zoet-zure saus zich naar andere delen van Azië, zoals Thailand en Vietnam, waar lokale ingrediënten werden toegevoegd om unieke varianten van de saus te creëren.

Eet je liever een andere wrap? Neem dan eens een kijkje bij deze zalm taco’s met bloemkool.

Steps

1
Done
15 minuten

Rijst koken

Kook de rijst volgens de verpakking. Je kunt zelf kiezen welk type rijst je gebruikt. Laat de rijst na het koken even staan.

2
Done
5 minuten

Broccoli stomen

Snijd de broccoli in kleine roostjes en zet deze in de stoomoven en stoom tot dat ze gaar zijn (5 minuten). Heb je geen stoomoven? Kook de broccoli dan in water.

3
Done
3 minuten

Saus maken

Doe de Easy Chicken Tonight in een pan en verwarm deze samen met de broccoli.
In een andere pan bak je de wraps kort aan.

4
Done
2 minuten

Serveren

Serveer de wraps met daarop de rijst, groentensaus en wat kiemen en platte peterselie.
Eetsmakelijk!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Marmer tulband met chocolade
previous
Marmer tulband met chocolade
Bagel met chopped salad
next
Bagel met chopped salad
Marmer tulband met chocolade
previous
Marmer tulband met chocolade
Bagel met chopped salad
next
Bagel met chopped salad

Add Your Comment