Ingredients
-
200 gram Gerookte zalm
-
1 courgette
-
25 gram Asperge tips
-
1 Citroen
-
2 eetlepels Crème fraiche
-
Naar smaak zout en peper
-
Paar takjes tijm en oregano Italiaanse kruiden
Directions
Zalmtartaar met gegrilde groenten!
Niks is lekkerder en sneller klaar dan de zalmtartaar met gegrilde groenten. Oké met gegrilde veggies duurt het iets langer, maar dan tover je wel een echte traktatie op de bord. Aangezien de koelkast leeg moest voor de vakantie was de keuze voor dit gerecht snel gemaakt. We hadden nog gerookte zalm, crème fraiche, courgette en asperge tips.
Wij maken het regelmatig, want snel en makkelijk daar houden we van. Het ziet er ook kunstig uit en dat is leuk wanneer je gasten hebt.
Extra lekker en smaakvol wanneer de citroen ook even op de grillpan legt. Het krijgt dan een rokerig smaakje en is zalig over de zalm tartaar.
Inmiddels hebben jullie wel trek gekregen, dus houden we jullie niet langer op. Smakelijk!
Naast dit heerlijke voorgerechtje hebben we ook nog een zalm tartaar basilicum rucola dressing online. En een heerlijke zalm kerstkrans. De krans staat super feestelijk. Toen ik nog vloog als stewardess serveerden we deze zalm aan boord in de Business class. De smaken zalm en grapefruit gaat geweldig samen en met geitenkaas parels en gegrilde asperges een match made in heaven!
Onder het kopje crew favorites staan de meest leuke recepten van uit het vliegtuig. Maar ook van de leuke bestemmingen waar ik naartoe ben gevlogen. Nieuwsgierig? Zoek ze een keer op. Vooral met heel veel borrel snackjes haha
Steps
1
Done
10 minuten
|
GroentenSnijd de courgette in plakjes. |
2
Done
2 minuten
|
ZalmSnijd de zalm in snippers. Meng met crème fraiche, zout en peper. Snijd oregano en tijm fijn en roer erdoor. |
3
Done
3 minuten
|
Serveren |