Ingredients
-
250 gram Ricotta cheese
-
250 gram Mascarpone
-
100 gram geraspte parmezaanse kaas
-
80 gram Pistache nootjes
-
80 gram Zongedroogde tomaatjes
-
1 bosje Italiaanse kruidenVers
-
Snuf Zout
-
Beetje Grof gemalen peper
-
1/2 theelepel Chili flakes
-
Topping
-
50 gram Bieslook
-
75 gram Walnoten
-
75 gram cranberrieGedroogde
Directions
Wil je een tafel vol met Italiaanse borrelhapjes? Kijk dan snel naar de volgende snackjes.
5 x Italiaanse bruschetta’s niet ontbreken.
Feestelijke Italiaanse borrelspiesjes,
Steps
1
Done
|
KazenMeng de ricotta, mascarpone en geraspte Parmezaanse kaas. |
2
Done
|
ToppingWentel de balletjes door gehakt bieslook, gehakte walnoten en gehakte cranberry. |
3
Done
|
Tip |
4
Done
|
ServerenServeer met geroosterd brood, stokbrood of toastjes. |