0 0
Caprese bruschetta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
10 stuks Kerstomaten
1 bol Mozzarella Wel een goede kopen
5 Olijven
Takje Verse basilicum
Naar smaak Zwarte peper
Scheutje Olijfolie
1 teen Knoflook
Stokbrood of bruschetta brood Brood

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Caprese bruschetta

Snelle caprese bruschetta valt bij iedereen in de smaak!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Caprese bruschetta!

Jo is op Sicilië… wat een feest wanneer je een huisje huurt met bijpassende groententuin. Natuurlijk lunchen we veel naast de deur, lekker in de auto met airco de kleine plaatsjes bezoeken. Maar naast uiteten, koken we toch ook wel heel veel zelf. Voor Jo een feest om naar de supermarkt te gaan. Warm is het zeker.. gedacht dat het in juni wel mee zal vallen maar helaas de warme wind uit Afrika doet zijn best!

Door de warmte groeien de tomaten hier oppperbest en plukte ik de lekkerste tomaatjes. Samen met de verse basilicum perfect voor dit overheerlijke voorafje. Met een mooie mozzarella, olijfjes en bruschetta brood werd het een caprese bruschetta!

Een top gerechtje die iedereen kan maken, en kijk die kleuren eens. Echt onze lievelings kleuren…

Steps

1
Done

Tomaten, olijven & mozzarella

Was de tomaatjes en snijd ze in kleine stukjes. Laat ze even uitlekken. Het vocht en de zaadjes gebruik je niet.
Snijd de olijven in kleine stukjes.(Door het gebruik van olijf hoef je geen zout mee toe te voegen)
Meng de tomaten met de olijven, gescheurde basilicum blaadjes en zwarte peper. Voeg wat olijfolie toe en laat de smaken een uurtje intrekken.
Snijd de mozzarella in plakjes .

2
Done

Brood & knoflook

Rooster het brood, dit kan bruschetta brood zijn, maar casino wit of stokbrood kan ook.
Na het roosteren smeer je met een knoflook zonder vel over de toast. Hierdoor krijgt het brood een lekkere smaak.

3
Done

Serveren

Beleg de met knoflook ingesmeerde toast met plakjes mozzarella, het tomaten mengsel en wat extra verse basilicum blaadjes.
Misschien nog een extra scheutje van je mooiste olijfolie!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Mini appel galette's
previous
Mini appel galette’s
Pasta pomodorino en ricotta salata
next
Pasta pomodorino en ricotta salata
Mini appel galette's
previous
Mini appel galette’s
Pasta pomodorino en ricotta salata
next
Pasta pomodorino en ricotta salata

Add Your Comment