0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 Flatbread Kan ook een (volkoren) taco
4 Witvis filets
10 cm Komkommer
100 gram Spitskool
1 Citroen
Naar smaak Chili flakes
Naar smaak Zout en peper

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Frisse taco met witvis

Frisse taco met witvis

Een taco feestje!

Ingredients

Directions

Share

Frisse taco met witvis!

Een taco of flatbread vind ik (Mariëlla) ideaal als lunch. Het is snel klaar en vrij gezond. Daarnaast kun je het vullen met van alles en nog wat! Zo maak ik af en toe een versie met kip of met zalm. Deze keer heb ik een witvis gebruikt. Ik had nog kabeljouw maar het kan natuurlijk ook met andere soorten.

De taco/flatbread is lekker krokant gebakken en het visje ook. Ik heb er wat spitskool, citroen zeste en sap, komkommer en chili flakes bij gedaan. Allemaal ingrediënten die iedereen wel in huis heeft en dus gemakkelijk te maken is op een drukke dag.

Mij lijkt het ook lekker met bijvoorbeeld nog wat venkel of andere groenten.

Eetsmakelijk!

Steps

1
Done
2 minuten

Kruiden

Laat de visjes vast even op kamer temperatuur komen.
Strooi wat zout, peper en chili flakes over de visjes. Bak ze daarna in een laagje milde olijf olie zodat ze lekker knapperig worden. Dit kan op hoog vuur totdat ze gaar zijn. Dit kan verschillen per dikte van de visjes.

2
Done
2 minuten

Flatbread / taco

Bak de taco's of fleadbreads kort aan in wat olie zodat ze wat krokant worden.

3
Done
3 minuten

Snijden

Wij hebben een zakje met gesneden spitskool gebruikt. Als je een heel hebt gekocht, snijd de kool dan zijn.
Hak ook de komkommer in kleine blokjes.

4
Done
3 minuten

Afmaken

Wanneer de flatbread / taco klaar is leg je deze op een bord. Strooi de spitskool erop en leg daarna de visjes neer met de komkommer. Doe er nog wat citroen rasp en sap overeen en maak af met wat extra chili flakes naar smaak.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Groene lasagne al ragu
Parelcouscous met tonijn
next
Parelcouscous met geroosterde groenten en tonijn
previous
Groene lasagne al ragu
Parelcouscous met tonijn
next
Parelcouscous met geroosterde groenten en tonijn

Add Your Comment