Ingredients
-
2 flatbreadKan ook een (volkoren) taco
-
4 witvis filets
-
10 cm komkommer
-
100 gram spitskool
-
1 citroen
-
Naar smaak chiliflakes
-
Naar smaak zout en peper
Directions
Frisse taco met witvis is voor ons de perfecte lunch!
Een taco of flatbread vind ik (Mariëlla) ideaal als lunch. Het is snel klaar en vrij gezond. Daarnaast kun je het vullen met van alles en nog wat! Zo maak ik af en toe een versie met kip of met zalm. Deze keer heb ik een witvis gebruikt. Ik had nog kabeljouw maar het kan natuurlijk ook met andere soorten.
De taco/flatbread is lekker krokant gebakken en het visje ook. Ik heb er wat spitskool, citroen zeste en sap, komkommer en chili flakes bij gedaan. Allemaal ingrediënten die iedereen wel in huis heeft en dus gemakkelijk te maken is op een drukke dag.
Mij lijkt het ook lekker met bijvoorbeeld nog wat venkel of andere groenten. Aan de slag met deze frisse taco met witvis of andere vis. Probeer eens de heerlijke zalm taco’s met bloemkool.
Eetsmakelijk!
Steps
1
Done
2 minuten
|
KruidenLaat de visjes vast even op kamer temperatuur komen. |
2
Done
2 minuten
|
Flatbread / tacoBak de taco's of fleadbreads kort aan in wat olie zodat ze wat krokant worden. |
3
Done
3 minuten
|
SnijdenWij hebben een zakje met gesneden spitskool gebruikt. Als je een heel hebt gekocht, snijd de kool dan zijn. |
4
Done
3 minuten
|
AfmakenWanneer de flatbread / taco klaar is leg je deze op een bord. Strooi de spitskool erop en leg daarna de visjes neer met de komkommer. Doe er nog wat citroen rasp en sap overeen en maak af met wat extra chili flakes naar smaak. |