Ingredients
-
Wat je over hebt Kerststol
-
3 eieren
-
200 ml Melk
-
100 ml Slagroom
-
1 theelepel Vanille extract
-
1 theelepel Gemalen nootmuskaat
-
Snuf Zout
-
1 eetlepel Poedersuiker
Directions
Kerstol wentelteefjes uit de oven!
Jullie kennen waarschijnlijk de pain perdu oftewel wentelteefjes in het Nederlands.
Omdat we iets teveel, panetonne, kerstbrood en kerststol over hadden gingen de Queens wat lekkers met de leftovers. Mariëlla heeft de wentelteefjes van kersttol en van panetonne gemaakt, José heeft er een heerlijke ovenschaal van gemaakt uit de oven
We hoopten dat het niet zo lekker was, want tja dan ga je alsnog alles opeten. Helaas niet gelukt, dit was zooo yummy. Zelfs afgekoeld een topper! Daarnaast is het de ideale manier om van al je leftovers af te komen. We hebben tenslotte allemaal wel melk, ei en kaneel in huis!
En laten we eerlijk zijn.. We beginnen pas maandag met goede voornemens toch?
Steps
1
Done
5 minuten
|
RoerenKluts de eieren in een kom samen met de slagroom, vanille, melk, nootmuskaat en snuf zout. |
2
Done
5 minuten
|
DrogenDep de stukken kerststol in de mix , ze mogen goed doordrenkt en leg ze in een cake blik, of ovenschaal. |
3
Done
1 uur
|
RustenHet restant van het mengsel kun je er overheen schenken. Zet het een uur in de koelkast. |
4
Done
50 minuten
|
Oven voorverwarmenVerwarm je oven voor op 190°. |
5
Done
|
ServerenServeer je het warm met een beetje poedersuiker, koud is het ook erg lekker. |