Ingredients
-
1x 1x pesto brood recept
-
1x 1x recept voor karamel
-
2 handjes hazelnoten
Directions
Karamel en hazelnoot broodjes!
Broodjes bakken is altijd leuk om te doen. En met ons recept voor brooddeeg kan het niet mislukken! We hebben al vele variaties gemaakt. We begonnen met de pesto brood krans, en gingen door naar het pistache brood. Vandaag kleine zoete broodjes die heerlijk zijn bij het ontbijt. Zorg dan wel dat je iets eerder uit bed gaat want het deeg moet wel nog een uurtje rijzen, klein detail ;). Het is het in ieder geval meer dan waard!
Enjoy!
Steps
1
Done
1 uur
|
Brooddeeg makenMaak een keer het recept van het brood deeg. |
2
Done
15 minuten
|
KaramelsausMaak een keer de karamelsaus. |
3
Done
10 minuten
|
Broodjes vouwenRol het deel uit. Smeer hier de karamelsaus op. Dit moet je snel doen want de karamel koelt ander af en dan is het lastig smeren. Doe ze in de oven op 190 graden voor 20 minuten. |