Ingredients
-
3 rijpe bananen
-
2 eieren
-
100 gram volkoren meel
-
1 eetlepel agave siroopOf honing
-
50 ml lichte olijfolie
-
2 theelepel bakpoeder
-
1 eetlepel Kaneel
-
110 gram pinda ongezouten
-
150 gram pure chocolade
Directions
Jullie kennen ongetwijfeld de lekkere Snickers, het perfecte snoepgoed met chocolade en pinda’s. Misschien hebben we het vroeger vaak gegeten, maar dat is al jaren geleden. Tegenwoordig kopen we niet meer van die grote zakken met repen, want dan weten we zeker dat we ze in één keer opeten. Toch krijgen we soms nog steeds zin in iets zoets. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor: Snickers bananenbrood.
Bananenbrood met frambozen Smeuïg pompoen bananenbrood, bananenbrood met chocolade kruidnoten, oliebollen bananenbrood, en de pumpkin spice bananenbrood muffins. Gebakken bananenbrood met ijs en granola
Steps
1
Done
|
BanaanPrak de rijpe banaan met een vork. |
2
Done
2 minuten
|
BakblikPlaats bakpapier in een kleine cakevorm. |
3
Done
5 minuten
|
OvenVerwarm de oven voor op 180 graden. |
4
Done
|
Meng de eieren met banaan in een mixer. |
5
Done
40 minuten
|
Bakken |
6
Done
8 minuten
|
ChocolaSmelt de chocolade au bain-Marie. Dit wil zeggen: breek de blokjes in een schaaltje. Dit schaaltje zet je in een pannetje opeen laagje met heet water. Kook heel zachtjes het water en blijf de chocolade goed roeren zodat het smelt. Heb je een stoomoven? Zet dan de gebroken chocoladereep in een schaaltje die afdekt met folie. Stoom dit 8 minuten met 100% stoom. |