0 0
Winter Aperol

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
60 ml Aperol
200 ml Witte wijn
100 ml Appelsap
1 dopje Sinaasappel limonade
2 Sinaasappelschijfjes
2 Kaneelstokje
2 steranijs

Winter Aperol

Heerlijk met winters weer!

Features:
  • Vegan
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Winter Aperol!

Even for the record… Ben je fan van Aperol spritz dan weten we zeker dat je dit ook fantastisch lekker gaat vinden. Een lekkere warme winter Aperol vol met mooie smaken. Echt niet te vergelijken met een gluhwein. Het enige wat er gelijk aan is dat je met een paar van deze glazen heel snel teut bent. Althans moeder & dochter Queen zeker haha.

Laten we dus maar snel verklappen hoe je deze warme  cocktail kan maken. Men neme 60 ml Aperol. Meng dit samen met 200 ml witte wijn en 100 ml appelsap. Als extra smaken voeg je een dopje sinaasappel limonade met een kaneelstokje en wat steranijs.  Vergeet natuurlijk een paar schijfjes sinaasappel niet. Vervolgens laat je dit 5 minuten zachtjes verwarmen in een pannetje. Giet in een mooi glas en genieten maar.

Hier een klein filmpje ervan. Je begrijpt dat dit recept voor twee glazen is. Dit wil je gewoon met een andere Aperol fan drinken.
Jo heeft al genoten van dit heerlijke goedje toen het lekker aan het vriezen was . Het was weliswaar één uur in de middag maar smaakte al top. Hoop dat het lekker lang koud blijft!

De Aperol Spritz is al een tijdje een goede bekende van ons. Wij hebben dit leren drinken op wintersport in Italië. Bij de aperitivo stond deze cocktail op alle tafeltjes en nieuwsgierig als we zijn moesten we dit gewoon hebben. De rest is history. Standaard staat bij ons een fles in de kast. Ook de Spritz met ijsklontjes smaakt prima in de winter. Dus je begrijpt wanneer we samen skiën dat nemen we er altijd eentje.
Inmiddels hebben we al verschillende variaties gemaakt. Allemaal even lekker natuurlijk.

Een Aperol Spritz met bloedsinaasappel wil je proberen. Een cranberry Aperol spritz cocktail drink je natuurlijk met kerst! De Italiaanse Aperol mango spritz is een nieuwe populair drankje. Eentje die je wilt proberen.

Steps

1
Done

Mengen

Doe alle ingrediënten in een pannetje en laat 5 minuten zachtjes pruttelen op het vuur.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Tomaten tartaat
previous
Tomaten tartaar met burrata
Amaretto eggnog panna cotta
next
Amaretto eggnog panna cotta
Tomaten tartaat
previous
Tomaten tartaar met burrata
Amaretto eggnog panna cotta
next
Amaretto eggnog panna cotta

Add Your Comment