Ingredients
-
360 gram PastaWij vinden een pasta op ei basis erg lekker hierbij
-
4 handen spinazieJe kunt ook diepvries spinazie gebruiken
-
1 Sjalot
-
Klein beetje , afhankelijk hoe pittig je het wilt PeperonchinoGedroogd of een stukje rode peper fijn gesneden
-
250 ml SlagroomWij gebruiken een houdbare slagroom, die koken beter zonder te schiften
-
naar smaak zout en peper
-
Klein scheutje Olijfolie
-
Stukje Pecorino kaasGeraspte, Parmezaanse kaas mag ook.
Directions
Garganelli met spinazie roomsaus!
Spinazie en pasta vinden wij een verrukkelijke combinatie. De grappige groene garganelli pasta vormpjes zijn super leuk om te maken en bij deze kanjers past een spinazie roomsaus perfect.
Wij zijn dol op snelle makkelijke recepten, die met 15 minuten op tafel staan. Deze valt in dezelfde categorie en natuurlijk kan je iedere pasta hiervoor gebruiken.
Een toegevoegd peperoncino pepertje pimt deze saus helemaal op!
Buon Appetito!
Steps
1
Done
|
Sjalot en spinazieFruit een paar minuten een fijngesneden sjalotje in de olijfolie. |
2
Done
|
PastaDe pasta kook je in gezouten water al dente( dus een beetje bite is lekker.) |
3
Done
|
ServerenServeer de pasta met geraspte kaas. |