0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
360 gram Pasta Wij vinden een pasta op ei basis erg lekker hierbij
4 handen spinazie Je kunt ook diepvries spinazie gebruiken
1 Sjalot
Klein beetje , afhankelijk hoe pittig je het wilt Peperonchino Gedroogd of een stukje rode peper fijn gesneden
250 ml Slagroom Wij gebruiken een houdbare slagroom, die koken beter zonder te schiften
naar smaak zout en peper
Klein scheutje Olijfolie
Stukje Pecorino kaas Geraspte, Parmezaanse kaas mag ook.
Garganelli met spinazie roomsaus

Garganelli met spinazie roomsaus

Rijk en romig

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Garganelli met spinazie roomsaus!

Spinazie en pasta vinden wij een verrukkelijke combinatie. De grappige groene garganelli pasta vormpjes zijn super leuk om te maken en bij deze kanjers past een spinazie roomsaus perfect.

Wij zijn dol op snelle makkelijke recepten, die met 15 minuten op tafel staan. Deze valt in dezelfde categorie en natuurlijk kan je iedere pasta hiervoor gebruiken.

Een toegevoegd peperoncino pepertje pimt deze saus helemaal op!

Buon Appetito!

Steps

1
Done

Sjalot en spinazie

Fruit een paar minuten een fijngesneden sjalotje in de olijfolie.
Doe de peperoncino/ rode peper en spinazie erbij en bak even zachtjes aan zodat het slinkt.
De slagroom mag er nu bij samen met een handje kaas.
De saus zal nu langzaam dikker worden.

2
Done

Pasta

De pasta kook je in gezouten water al dente( dus een beetje bite is lekker.)
Giet de pasta af en voeg bij de warme saus. Door je een paar keer om en je gerecht is klaar.

3
Done

Serveren

Serveer de pasta met geraspte kaas.
Smullen!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Italiaanse stoofpeertjes ‘ tricolore’
Pesto Broodkrans
next
Pesto broodkrans
previous
Italiaanse stoofpeertjes ‘ tricolore’
Pesto Broodkrans
next
Pesto broodkrans

Add Your Comment