Ingredients
-
Appelmengsel
-
2 appel
-
1 eetlepel roomboter
-
50 gram rozijnen
-
2 eetlepel agave siroopOf honing
-
Beslag
-
2-3 bananen
-
2 eieren
-
100 gram volkoren bloemOf havermeel
-
2 theelepel bakpoeder
-
50 ml lichte olijfolie
-
2 eetlepel agave siroop
-
Extra
-
2 eetlepel pijnboompitten
-
Vanillesaus
-
100 ml vanillevla
-
100 ml slagroom
Directions
Zin in een snel en lekker bakavontuur? Dan moet je echt gaan voor bananenbrood met appel! Wij zijn er helemaal weg van en bakken bijna elke week wel een gezonde variant. Wat zo fijn is aan ons basisrecept voor smeuïg bananenbrood, is dat je er eindeloos mee kunt experimenteren.
Steps
1
Done
10 minuten
|
Apfelstrudel mengselWel de rozijnen 10 minuten in warm water. Giet daarna af. |
2
Done
5 minuten
|
BeslagPrak de rijpe bananen fijn en mix deze met 2 eieren. |
3
Done
2 minuten
|
BakblikBekleed een cakeblik met bakpapier. |
4
Done
5 minuten
|
OvenVerwarm de oven voor op 175° C. |
5
Done
1 minuut
|
Bakblik vullenGiet de helft van het beslag in de vorm. |
6
Done
40 minuten
|
Oven |
7
Done
4 minuten
|
Vanillesaus |