Ingredients
-
1 x basisdeeg
-
1 vulling voor ravioli
-
Salieboter
-
50 gram Roomboter
-
paar takjes salie Salie
-
Extra
-
5 eieren
-
50 gram Parmezaanse kaas
-
Zout
-
Paar x de molen Zwarte peper
Directions
Gevulde ravioli met lava explosie
Pasta maken vinden wij het leukste dat er is, zeker als het weer net een tikje anders gaat dan anders.
Wanneer het Pasen is wil je iets lekkers op tafel zetten, en met een eitje erin past dit gerechtje helemaal.
Maak een mooi deeg met de basis pastadeeg, wij vinden het leuk om een gelamineerd deeg te maken met salieblaadje. Een verrukkelijke vulling en een salieboter eroverheen.
Voor de ravioli vulling gebruik je het gnudi recept.
Het feest is compleet wanneer je de ravioli opensnijd, de gele lava gaat stromen, een echte wow factor.
Check ons Reels filmpje op Instagram voor instructies!
Steps
1
Done
20 minuten
|
PastaMaak ons basis pasta deeg. Het recept kun je hierboven vinden in de tekst. |
2
Done
10 minuten
|
VullingMaak het recept van de ravioli vulling met spinazie |
3
Done
10 minuten
|
DeegDraai mooie dunne pastavellen. |
4
Done
10 minuten
|
VullenKluts een ei en bestrijk de uitgesneden vormen met een kwastje eigeel. |
5
Done
5 minuten
|
Salieboter sausVerwarm de boter in steelpan samen met de saliebalaadjes. |
6
Done
4 minuten
|
KokenKook de ravioli in gezouten water 4 minuten op zacht vuur gaar. |
7
Done
2 minuten
|
ServerenSchep de ravioli uit het water en leg op het bord. |