Ingredients
-
1 x basisdeeg
-
1 vulling voor ravioli
-
Salieboter
-
50 gram Roomboter
-
paar takjes salie Salie
-
Extra
-
5 eieren
-
50 gram geraspte parmezaanse kaas
-
Zout
-
Paar x de molen Zwarte peper
Directions
Steps
1
Done
20 minuten
|
PastaMaak ons basis pasta deeg. Link in verhaal. |
2
Done
10 minuten
|
VullingMaak het recept van de gnudi vulling met spinazie. Link in het verhaal. |
3
Done
10 minuten
|
DeegDraai mooie dunne pastavellen. |
4
Done
10 minuten
|
VullenKluts een ei en bestrijk de uitgesneden vormen met een kwastje eigeel. |
5
Done
5 minuten
|
Salieboter sausVerwarm de boter in steelpan samen met de saliebalaadjes. |
6
Done
4 minuten
|
KokenKook de ravioli in gezouten water 4 minuten op zacht vuur gaar. |
7
Done
2 minuten
|
ServerenSchep de ravioli uit het water en leg op het bord. |