0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Handvol Zon gedroogde tomaten
Trosje Cherry tomaten
1eetlepel Tomaatpuree
Scheut Olijf olie
1 Sjalot
Handvol Doperwten Diepvries
Naar smaak Zout en peper
1eetlepel Roomboter
Handvol Pecorino kaas
Handje Pijnboompitten Geroosterde

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Risotto met tomaat op 3 manieren

Risotto met tomaat op 3 manieren

Risotto met tomaten! Een heerlijk glutenvrij en vegetarisch maaltje.

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Risotto met drie soorten tomaten!

Je hoort het al, een gerecht boordevol tomaatjes! Dit is dus voor de echte tomaten fans. Wij houden enorm van tomaten dus wij vonden dit recept echt mega lekker! Dit gerecht is een heerlijk hapje, een cadeautje op tafel! De verschillende tomaten zijn geroosterde cherry tomaatjes, zongedroogde  tomaat en tomatenpuree. Allemaal geven ze een andere smaak af en dat maakt dit gerecht super lekker. Daarnaast is het ook nog eens enorm makkelijk te maken. Wij voegde er ook nog een mooi groen doperwtje  bij voor de kleur. Een strik er om heen en je kunt dit lekkere cadeautje serveren voor al jouw vrienden en familie!

P.S. Dit recept maak je met ons basis recept voor risotto. Klik hier voor dit recept.

Buon appetito!😋

Steps

1
Done
30 min

Basis recept risotto

Toevoeging; Maak een tapenade van je zongedroogde tomaatjes. Maal fijn met food processor samen met zout en peper en olijfolie. Rooster je cherrytomaatjes in de oven met zout en peper en olijfolie 10 minuten op 200°.
Rooster je pijnboompitten.
Wanneer je je sjalotje hebt aan gebakken en daarna de risotto hebt toegevoegd doe je de tomatenpuree erbij. Daarna volgen met het opschenken van de bouillon.
Wij hebben in plaats van Parmazaanse kaas Pecorinokaas gebruikt, beide kan. Serveer met geroosterde tomaatjes en je pijnboompitten.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Bieten wrap
previous
Bietenwrap met kruiden ricotta
Groene Risotto
next
Groene risotto met knoflook garnalen
Bieten wrap
previous
Bietenwrap met kruiden ricotta
Groene Risotto
next
Groene risotto met knoflook garnalen

Add Your Comment